Byte och retur

return teaser

Rättvisa returregler

Varje artikel som du beställer på Spreadshirt eller i en av Spreadshirts partnerbutiker trycks för hand för dig (”print-on-demand”). På det sättet skiljer vi oss från klassiska postorderföretag. Vi kan inte helt enkelt lägga tillbaka varor som bytts på lagret och sälja dem igen. Trots det vill vi att du ska vara helt nöjd med din beställning. Därför kan du lita på våra rättvisa returregler.

30 dagars bytesrätt

Byt din vara inom 30 dagar från beställningsdatumet, oavsett om artikeln inte passar dig, du inte tycker om den eller den av andra skäl inte motsvarar dina förväntningar. Som print-on-demand-leverantör erbjuder vi följande returalternativ:

• Byte mot en ny vara
  • Byte mot ett presentkort till din nästa beställning

En återbetalning är möjlig om du inte personligen har designat den beställda produkten.

Enkla returer

Öppna din leveransbekräftelse eller ditt Spreadshirtkonto

Klicka på ”Skicka tillbaka”

Välj en returorsak och ett returalternativ

Din retur behandlas i regel inom 7 arbetsdagar

Vem står för returkostnaderna?

Från ett beställningsvärde på 40 euro står Spreadshirt för returkostnaderna. Kontakta alltid vårt serviceteam innan du skickar tillbaka något. I många fall hittar vi en lösning som undviker att paket skickas fram och tillbaka i onödan. För din tid och miljöns skull!

Vad händer med returer?

Varje artikel som du beställer hos oss är ett unikt exemplar. Trots det hamnar inte returer i soptunnan hos oss.

• Gåva: Ända sedan 2011 har Spread Group skänkt nya produkter från returer till välgörande ändamål världen över, t.ex. till föreningar eller behövande familjer.
  • Återvinning och vidarebearbetning: Det som vi på grund av rättsliga bestämmelser inte får skänka bort (bl.a. personliga motiv eller företagslogotyper) överlämnar vi till ett återvinningsföretag. Därmed får även dessa artiklar ett andra liv, t.ex. som skyddande isoleringsmaterial.
Läs mer

Rättslig information

Vår nöjdhetsgaranti gäller utöver dina lagstadgade rättigheter, inklusive ångerrätt och garanti. All information om detta hittar du även i våra allmänna villkor.