Levering før Valentinsdag 2018

Før høytider kan bearbeidingstiden være lenger en vanlig. Hvis varen ikke kommer frem i tide til tross for at du har bestilt innen fristen med betalingsmetodene som er angitt nedenfor, vil vi etter ønske erstatte kjøpsprisen.

Vær oppmerksom på at de følgende fristene kan endres på kort tid avhengig av oppdragsmengden og produksjonskapasiteten.

Bestillingsfrister for Norge

Fraktmetode Garantert levering før Valentinsdag ved bestilling
Standard senest 29.01.2018 kl. 23:59
Premium senest 30.01.2018 kl. 23:59
Ekspress senest 06.02.2018 kl. 23:59

Viktig: Den garanterte leveringstiden gjelder bare ved betaling med kredittkort, kontotrekk eller PayPal.

Ved bestillinger med forhåndsbetaling kan vi først starte trykking av varen når betalingen er kommet inn. Ved nettbetaling betyr det ca. tre til syv arbeidsdager ekstra.

Levert av Zendesk