Mulige betalingsmåter

Betalingsmetoder er basert på hvilket land ordren er mottatt og den totale summen det er bestilt for. Her er en oversikt over betalingsmetoder:

For Norge

• Kredittkort: Belastningen av kortet utføres automatisk av vår finanspartner ADYEN. Hvis opplysningene verifiseres kan bearbeidingen av bestillingen din starte umiddelbart.
  • PayPal:Med den gratis betalingsløsningen PayPal gjøres betaling på nettet raskt og enkelt. Hos PayPal, trenger du bare å skrive inn kontoinformasjonen din en gang under registreringen, deretter er det bare et par enkle klikk for å fullføre registreringen. Din konto- eller kredittkortinformasjon er trygg og vil ikke engang overføres til oss. Dersom du betaler med PayPal, kan vi umiddelbart begynne å lage bestillingen din. Mer informasjon om PayPal finner du på www.PayPal.com.