Lösa in rabattkupong

Så här löser du in ett kupongkod eller en kampanjkod:

• Välj ut dina favoritprodukter och lägg dem i kundvagnen.
  • När du är färdig med köpet klickar du på kundvagnsknappen och därefter på ”Till kassan”.
  • I kassan hittar du fältet för koden till höger upptill.
  • Om du handlar med mobil, finns fältet direkt under inmatningen av e-postadressen.
  • När kampanj- eller rabattkoden är aktiverad står det ”Rabattkod aktiv” över inmatningsfältet för koden.
  • Om ingen kampanj- eller rabattkod är aktiverad, anger du koden och bekräftar med returtangenten resp. genom att gå till nästa inmatningsfält.

Kupongtyper:

Kampanjkod

En kampanjkod får du av Spreadshirt inom ramen för en rabattkampanj. Du kan lösa in en kampanjkod en gång enligt de villkor som anges i kampanjen.

Kupongkod

En kupongkod är laddad med ett tillgodohavande. Du får den antingen på ett presentkort eller som ersättning från vår kundservice. Du kan använda den tillsammans med en kampanjkod och flera gånger tills tillgodohavandet är förbrukat.