Tillgängliga betalningssätt

Vilka betalningsmetoder som erbjuds beror på landet som beställningen har gjorts ifrån och på fakturabeloppet. Här följer en översikt:

Sverige

• Kreditkort: Debiteringen av ditt kort genomförs automatiskt av vår leverantör av finansiella tjänster ADYEN. Efter verifieringen av dina data kan bearbetningen av din beställning påbörjas direkt.
  • PayPal: Med den gratis onlinebetalningstjänsten PayPal betalar du snabbt och enkelt. Hos PayPal behöver du nämligen endast ange dina kontouppgifter vid den första registreringen och betalar därefter alltid med några få klick. Dina bankuppgifter eller din kreditkortsinformation förs då inte vidare till oss. Om du betalar med PayPal kan vi börja bearbeta din beställning direkt. Mer information om PayPal hittar du på www.paypal.com.
  • Förskottsbetalning/överföring: Under betalningsprocessen får du kontoinformationen som du måste använda vid överföringen. Glöm inte att ange ditt beställningsnummer som referens, så att beloppet hamnar rätt. Vid förskottsbetalning bearbetas beställningen först när pengarna har kommit fram. Detta kan förlänga leveranstiden med ungefär 2-4 arbetsdagar, beroende på hur lång tid det tar för banken att föra över pengarna.