Expressleverans

För särskilt brådskande försändelser erbjuder vi på begäran en expresservice. Ta kontakt med vårt serviceteam.

Expressleveranser inom Europa

Expressleveransen tar i regel 3 arbetsdagar. Leveransen kan dock försenas med upp till ytterligare 3 till 4 dagar om någon av följande orsaker föreligger:

• Leveransorten ligger i ett svårtillgängligt område (t.ex. i bergen eller på en ö). I detta fall bör du räkna med upp till 5 dagar för leveransen av din beställning.
  • Mellan beställningsdatumet och det planerade leveransdatumet är det en söndag eller helgdag. I detta fall skjuts expressleveransen upp en dag.
  • Du gör en mycket stor beställning. I detta fall får du information om beräknad leveranstid i kundvagnen.
  • Du betalar med förskottsbetalning. I detta fall utlöses expressuppdraget först när beloppet har kommit in på vårt konto. Därmed skjuts leveransdatumet upp ungefär 3 dagar. För expressbeställningar rekommenderar vi därför ett snabbt betalningssätt som PayPal, kreditkort eller direktdebitering.

Kostnader för expressleveranser

Kostnaderna för expressleveranser är olika beroende på leveransland. En exakt uppgift får du i vår artikel om leveranstid och fraktkostnader, där du väljer önskat leveransland i urvalsmenyn. Om det inte finns någon uppgift om expressleverans, erbjuder vi normalt inte expressleverans till detta land. Vårt serviceteam hjälper dig dock gärna med en individuell lösning.