Ändra eller häva beställning

Varje artikel som du beställer på Spreadshirt eller i en av Spreadshirts partnerbutiker trycks för hand för dig. Därför är det endast möjligt att ändra din beställning så länge vi inte har börjat trycka. Om du vill ändra något måste du vara snabb för det är nämligen vi också. Om din vara redan bearbetas, är det tyvärr inte längre möjligt att häva beställningen.

Så här häver du din beställning

Öppna så snabbt som möjligt bekräftelsemeddelandet för din beställning. Där hittar du en länk som leder till din aktuella beställning. Om beställningen är markerad som ”vänta” eller ”ny”, kan du häva den utan problem. Gör därefter helt enkelt en ny beställning med de önskade ändringarna.