Løse inn gavekort

Slik innløser du et gavekortkode eller en kampanjekode:

• Søk etter yndlingsproduktene dine og legg dem i handlevognen.
  • Når du er ferdig med handlingen, klikker du på handlevogn-knappen og på «Gå til kassen».
  • I kasseområdet finner du feltet for koden øverst til høyre.
  • Hvis du handler med mobilversjonen, finner du det rett etter feltet for e-postadresse.
  • Hvis kampanje- eller rabattkoden allerede er aktivert, står det «Rabattkode aktiv» over inndatafeltet.
  • Hvis ingen kampanje- eller rabattkode er aktivert ennå, kan du taste inn koden og bekrefte med enter-tasten eller gå til neste felt.

Rabatter og gavekort:

Kampanjekode

En kampanjekode kan du få fra Spreadshirt i forbindelse med en rabattkampanje. Rabattkoden kan innløses én gang i tråd med vilkårene for kampanjen.

Gavekortkode

En gavekortkode har et tilgodegavende. Et gavekort kan gis i gave, eller du kan motta et gavekort fra vår kundeservice som refusjon. Du kan bruke dem i tillegg til kampanjekoder så ofte du vil helt til beløpet er brukt opp.