Ekspressalternativ

For bestillinger som haster tilbyr vi en ekspress-service på forespørsel. Ta kontakt med vårt serviceteam hvis du ønsker dette.

Ekspresslevering i Europa

Ekspressbestillinger kommer vanligvis frem i løpet av 3 virkedager. Leveringen kan imidlertid bli forsinket i opptil 3 til 5 dager mer hvis en av grunnene nedenfor inntrer.

Mulige årsaker til forsinket levering:

  • Leveringsstedet ligger i et vanskelig tilgjengelig område (f.eks. på fjellet eller på en øy). I slike tilfeller bør du regne med opptil 5 dager for levering av bestillingen.
  • Det ligger søn- eller helligdager mellom bestillingsdato og den ønskede leveringsdatoen. Da vil ekspressleveringen forskyves med én dag.
  • Du legger inn en veldig stor bestilling. Da finner du informasjon om leveringstiden i handlevognen.
  • Du betaler med forskuddsbetaling. Da utløses først ekspressoppdraget når beløpet har kommet inn på kontoen vår. Det betyr at den ønskede leveringsdatoen forskyves med ca. 3 dager. For ekspressbestillinger anbefaler vi derfor en raskere betalingsmåte som PayPal, kredittkort eller automatisk kontotrekk.

Kostnader for ekspresslevering

Kostnadene for ekspressleveringer er forskjellige fra land til land. Detaljert informasjon kan du finne i vår artikkel om leveringstid og fraktkostnader ved å velge ønsket leveringsland i valgmenyen. Hvis det ikke foreligger informasjon om ekspresslevering, tilbyr vi ikke ekspresslevering som standard i dette landet. Men vårt serviceteam står gjerne til disposisjon for å finne en individuell løsning.

Fant du ikke svaret på spørsmålet ditt?

Ta kontakt med oss