Bytte og retur

retur-teaser

Rimelige returregler

Hver eneste artikkel du bestiller hos Spreadshirt eller en Spreadshirt-partner trykkes for hånd («print-on-demand»). Det skiller oss fra andre nettbutikker. Varer som byttes kan ikke bare legges på lageret og selges på nytt. Likevel vil vi at du skal være absolutt fornøyd med det du handler. Derfor kan du stole på våre returregler.

30 dager bytterett

Du kan bytte varen innen 30 dager fra bestillingsdato, enten fordi artikkelen ikke passer, fordi du ikke liker den eller fordi den av en eller annen grunn ikke innfrir dine forventninger. Som print-on-demand-leverandør tilbyr vi følgende returalternativer:

• Innbytte mot en ny vare
  • Innbytte mot et tilgodehavende for din neste bestilling

Refusjon av kjøpsprisen er mulig hvis du ikke har designet det bestilte produktet selv.

Enkel og rask retur

Åpne forsendelsesbekreftelsen eller Spreadshirt-kontoen din

Klikk på «Retur»

Oppgi returgrunn og velg returalternativ

Returen behandles vanligvis i løpet av 7 virkedager

Hvem betaler returfrakten?

Ved en bestillingsverdi på minst 40,- € betaler Spreadshirt utgiftene til returforsendelsen. Ta kontakt med vårt serviceteam før du sender noe i retur. I mange tilfeller kan vi finne en løsning som forhindrer unødig sending av pakker frem og tilbake. Slik kan du spare tid og skåne miljøet.

Hva skjer med returer?

Hver eneste artikkel som bestilles hos oss, er et unikat. Likevel ender ikke returnerte varer opp som avfall.

• Gaver: Helt siden 2011 har Spread Group gitt bort nye, returnerte varer til veldedige formål, f.eks. ideelle organisasjoner eller trengende familier.
  • Resirkulering og gjenbruk: Ting vi ikke har lov til å gi bort (f.eks. personlige motiver eller firmalogoer), leverer vi inn til resirkulering. Dermed får også slike artikler et nytt liv, f.eks. som isolasjonsmateriale.
Få vite mer

Juridisk merknad

Tilfredshetsgarantien gjelder i tillegg til lovbestemte rettigheter, inkludert angrerett og garantikrav. Du finner all informasjon om dette i våre forretningsvilkår.