Ruilen en retourneren

return teaser

Eerlijke teruggaveregels

Ieder artikel dat je bij Spreadshirt of in een partnershop van Spreadshirt bestelt, wordt met de hand voor jou bedrukt (‘Print-on-Demand’). Daarmee onderscheiden we ons van de gebruikelijke webshops. Geruilde producten kunnen we niet gewoon terug leggen en opnieuw verkopen. Toch willen we dat je met je bestelling helemaal tevreden bent. Je kunt daarom vertrouwen op onze eerlijke teruggaveregels.

binnen 30 dagen ruilen

Ruil je product binnen 30 dagen vanaf de besteldatum om als het artikel niet past, het je niet bevalt of om welke reden dan ook het artikel niet aan je verwachtingen voldoet. Als Print-on-Demand-aanbieder bieden we je de volgende teruggavemogelijkheden:

• omruilen tegen nieuwe waren
  • omruilen tegen een tegoedbon voor je volgende bestelling

Het terugbetalen van de aankoopprijs is mogelijk als je het bestelde product niet zelf hebt ontworpen.

Teruggeven is heel eenvoudig

Open je verzendbevestiging of je Spreadshirt-account

Klik op ‘Retourneren’

Selecteer een reden voor het teruggeven en kies een teruggave-optie

Als je iets teruggeeft, wordt dit normaal gesproken binnen 7 werkdagen afgehandeld.

Wie betaalt de kosten voor het retourneren?

Vanaf een bestelwaarde ter hoogte van € 40,- betaalt Spreadshirt de retourkosten. Neem altijd eerst contact op met ons service team voordat je iets terugstuurt. Vaak vinden we een oplossing die onnodig heen en weer verzenden van pakketten voorkomt. Ten gunste van jouw tijd en het milieu!

Wat gebeurt er met retourzendingen?

Ieder artikel dat je bij ons bestelt, is een unicaat. Dat betekent niet dat we geretourneerde artikelen gewoon weggooien.

• Donatie: Al sinds 2011 doneert de Spread Group wereldwijd nieuwe artikelen die naar ons zijn teruggestuurd aan liefdadigheid, bv. aan verenigingen of gezinnen in nood.
  • Recycling en verdere verwerking: Wat we om wettelijke redenen niet mogen doneren (o.a. persoonlijke designs of bedrijflogo’s), geven we aan een recyclingbedrijf. Zo krijgen ook deze artikelen een tweede leven, bv. als beschermende isolatiestof.
Meer lezen

Wettelijke opmerking

Onze tevredenheidsgarantie bestaat naast je wettelijke rechten, inclusief herroepingsrecht en garantieclaims. Alle informatie hierover vind je ook in onze Algemene voorwaarden

Je antwoord zat er niet tussen?

Neem contact met ons op