Lunasta arvoseteli

Näin käytät arvosetelikoodi tai kampanjakoodin:

• Valitse lempituotteesi ja laita ne ostoskoriin.
  • Kun olet tehnyt ostoksesi valmiiksi, klikkaa ostoskori-painiketta ja sitten ”Kassalle”.
  • Kassasivulla löydät koodin syöttökentän yläoikealta.
  • Jos teet ostoksesi kannettavalla laitteella, kenttä on heti sähköpostikentän alapuolella.
  • Kun kampanja- tai arvosetelikoodi on aktivoitu, koodin syöttökentän yläpuolella lukee ”Arvosetelikoodi aktivoitu”.
  • Jos kampanja- tai arvosetelikoodia ei ole vielä aktivoitu, syötä koodi kenttään ja vahvista se painamalla enteriä tai siirtymällä seuraavaan syöttökenttään.

Arvosetelityypit:

Kampanjakoodi

Saat alennuskoodin Spreadshirtiltä tarjouskampanjan yhteydessä. Voit käyttää kampanjakoodia yhden kerran kampanjassa määriteltyjen ehtojen puitteissa.

Arvosetelikoodi

Arvosetelikoodiin on ladattu saldoa. Saat koodin joko lahjakorttina tai hyvityksenä asiakaspalvelultamme. Voit käyttää sitä yhdessä kampanjakoodin kanssa ja niin monta kertaa, että saldo on käytetty loppuun.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Ota yhteys meihin