Så bæredygtig er din bestilling

Er du vild med bæredygtige produkter - og er det vigtigt for dig at sætte mindst muligt CO2-aftryk? Så er du landet det rigtige sted! Denne shop er nemlig drevet af Spread Group, den største print-on-demand-udbyder i Europa. På hele fem egne produktionsenheder trykker Spread Group produkter ud fra individuelle ønsker - f.eks. til så lækre shops som denne her. Det helt specielle er: Artikler i den her shop trykkes først, når du har afsluttet købet. Forretningsmodellen hedder print-on-demand og regnes for at være meget bæredygtig. Se her hvorfor.

Bæredygtigt produceret: Takket være print-on-demand

Anderledes end for konventionelt masseproducerede produkter modtager du, takket være print-on-demand-forretningsmodellen, artikler, som er helt personlige og ekstraordinært bæredygtige. Lige præcis, fordi varerne i denne shop…

• ikke produceres til lager. Dermed skabes der ingen ikke-salgbare restvarer, som så skal transporteres væk - hvilket kræver både omkostninger og ressourcer.
  • skabes med markedets bedste direkte-digitaltryk-maskiner. De fremhæves ikke alene på grund af de lysende farver, men også fordi de anvender ugiftigt og 100 % biologisk nedbrydeligt blæk.
  • undergår omfattende kvalitetskontroller målrettet specielt langtidsholdbare produkter. Hvis et nyt produkt ikke klarer ti gange vask, tørring og strygning, så kommer det slet ikke med i sortimentet.
  • produceres helt uden papir og dermed sparer mere end 8 millioner ark papir om året - det svarer til ca. 767 træer.
  • har præcise anbefalinger vedrørende mål og størrelser, så din nye favorit rent faktisk passer og ikke skal returneres.

Bæredygtig handel: Godt for dig og godt for vores planet

I denne shop kan du filtrere efter forskellige produktegenskaber, inklusive naturligvis også økologi og fairtrade. Økologiske og fair handlede produkter sætter bevisligt mindre CO2- og sociale aftryk end konventionelt fremstillede produkter. På den måde er de aktivt med til at bevare klimaet og sikre bedre arbejdsbetingelser.

Andelen af bæredygtigt fremstillede tekstiler er i Spread Group i Europa allerede på mere end 14 % og i Nordamerika 9 %, og overalt skal den højere op. Som firma forpligter Spread Group og vores leverandører sig på et adfærdskodeks. På firmaets hjemmeside kan du også læse mere om produkternes mærkning og certificeringer.

Er det ikke helt nok for dig? Det er det heller ikke for os!

Spread Group arbejder hele tiden på at gøre vores produktion og vores fælles hverdag endnu mere bæredygtig. Hertil hører, at en voksende andel af strømforbruget ude på produktionsenhederne og i hovedkvarteret i Leipzig kommer fra solenergi, og at returvarer genanvendes eller doneres. Alle beslutninger på firmaniveau følges af et Sustainability-council og testes i forhold til indvirkningen på vores klimaregnskab.

Læs mere om temaet Bæredygtighed i Spread Group her.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt os