Læs bestillerdata og forretningsbetingelser

Når du har afgivet bestilling, modtager du en mailbekræftelse, der indeholder alle data vedrørende din bestilling samt vores almindelige forretningsbetingelser.

Hvis du har en brugerkonto hos Spreadshirt, kan du se alle bestillinger, som er blevet afgivet fra kontoen, i dit brugerområde under Kontoindstillinger > Mine bestillinger.

Hvis du har afgivet bestilling som gæst, kommer du via et link i bekræftelsesmailen til din aktuelle bestilling. Tidligere bestillinger kan ikke ses i denne oversigt, og derfor skal du bruge linket i den tilknyttede bekræftelsesmail.

Ønsker du at ændre eller annullere en bestilling, kan du gøre det i bestillingsoversigten, så længe vi ikke er begyndt at behandle bestillingen.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt os