Vaskeanvisning for tekstiler med tryk og broderi

Du har pakket dit Spreadshirt-produkt ud, er vildt begejstret og spørger lige nu dig selv, hvordan du længst muligt kan have glæde af din nye yndling.

Vær opmærksom på følgende vaskeanvisninger

Vask med vrangen ud

Tåler ikke kemisk rensning

Må ikke tørretumbles

Anvend ikke blegemidler eller skyllemiddel

Centrifugeres forsigtigt, må ikke vrides

Broderede motiver bør ikke foldes, mens de er fugtige

Stryges på vrangen, ved middel varme, uden damp.Motiverne må ikke røre ved hinanden, når de stryges. Broderimotiver bør altid stryges imellem to tynde stykker stof.

Maximale vasketemperaturer for forarbejdede tekstiler

Vær venligst også opmærksom på vaskeanvisningen. For tryk og broderi gælder følgende temperaturer:

• Digital-, polyester- og flex-tryk max 30 °C
  • Serigrafisk tryk max 40°C
  • Broderi max 40 °C (bemærk venligst vaskeanvisningen for dette tekstil)

Har du hørt om vores vasketests?

Alle tekstiler, som du kan købe hos os, har gennemgået intensive tests. En shirt kommer først ind i vores sortiment, når den efter mindst 10 vaske fortsat ser ud som ny. Og nye trykmetoder bliver præcis lige så grundigt testet. Vi vasker, stryger og tester, til vi er helt sikre på, at du kan have glæde af dine produkter i rigtig lang tid!

Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten af dit print, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt os