Bytteregler og returnering

return teaser

Fair returregler

Hver eneste artikel, som du bestiller hos Spreadshirt eller i en Spreadshirt partnershop, trykkes manuelt specielt til dig („print-on-demand“). Det adskiller os fra de klassiske nethandelsfirmaer. Vi kan ikke bare lægge returvarer tilbage på lageret og udbyde dem til salg igen. På trods af det ønsker vi os, at du er helt igennem tilfreds med din bestilling. Og netop derfor kan du stole på vores fair returregler.

30 dages bytteret

Byt din vare inden 30 dage fra bestillingsdatoen, uanset om artiklen ikke passer, du ikke bryder dig om den, eller om den bare ikke svarer til dine forventninger. Som print-on-demand firma tilbyder vi dig følgende returmuligheder:

• Byt til en anden vare
  • Byt og få et tilgodebevis til din næste bestilling

Det er muligt at få købsprisen refunderet, hvis du ikke personligt har designet det bestilte produkt.

Returnering - så let er det

Åbn din forsendelsesbekræftelse eller din Spreadshirtkonto

Klik på „Returnér“

Vælg returneringsårsag, og vælg herefter Returneringsmåde

Din returnering vil som regel blive behandlet inden for 7 hverdage

Hvem betaler for returneringen?

Spreadshirt betaler fragten, hvis værdien af det bestilte er på 40,- € eller derover. Kontakt altid vores serviceteam, før du sender varer retur. Ofte finder vi en løsning, hvor unødvendig forsendelse helt kan undgås. En fordel for både dig og klimaet!

Hvad sker der med returvarerne?

Hver eneste artikel, som du bestiller hos os, er unika. Men på trods af det, så lander returvarer ikke i skraldespanden hos os.

• Donationer: På verdensplan har Spread Group siden 2011 doneret fabriksnye returnerede varer til velgørende formål som f.eks. foreninger eller udsatte familier.
  • Recycling og genanvendelse: De varer, som vi af juridiske årsager ikke må donere (med bl.a. personlige motiver eller firmalogoer), sender vi til et recyclingfirma. På den måde genanvendes de så også, f.eks. som isoleringsmateriale.
Få mere at vide

Juridisk information

Vores tilfredshedsgaranti supplerer dine juridiske rettigheder, herunder fortrydelsesret og øvrige garantier. Se alle informationer herom i vores Almindelige forretningsbestemmelser.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt os